ZACUSCĂ CU ULEI DE PRIMĂ PRESĂ
DIN LEGUME DE GRĂDINĂ COAPTE PE GRĂTAR

Descoperă de care dintre sortimente ți-e mai poftă.

Fie că preferi aroma bogată a vinetelor bine coapte, gustul delicat al ciupercilor sau senzația un pic înțepătoare a ardeiului iute, noi îți recomandăm să ai la îndemână cât mai multe felii de pâine ca să le încerci pe toate! O să redescoperi gustul de zacuscă făcută “în casă” întrucât folosim doar legume de grădină, coapte pe grătar, ulei Unisol de primă presă și condimente.

Ne găsești și în rafturile magazinelor Carrefour, Auchan și MegaImage,

Poftă bună!

Zacuscă cu vinete și UNISOL ULEI DE PRIMă PRESă (260g)

Recoltăm cele mai arătoase vinete, coapte în grădini în aer liber și stropite numai cu apă de izvor de munte, le coacem bine pe grătar alături de ardei capia și adăugăm roșii, morcovi, ceapă, usturoi, Unisol ulei de primă presă și condimente pentru a obține gustul de zacuscă “făcută în casă”. Poftă bună!

INGREDIENTE: ardei capia copți pe grătar 46,2%, vinete coapte pe grătar 30%, roșii tocate 23,8%, morcovi, Unisol ulei de floarea soarelui de primă presă 14,3%, ceapă, usturoi, sare, condimente.

Fără E-uri, fără adaos de zaharuri.
Conține zaharuri prezente în mod natural. Produs sterilizat.

Zacuscă cu ardei iute și UNISOL ULEI DE PRIMă PRESă (260g)

După ce selecționăm cele mai gustoase vinete, cei mai copți ardei capia, le coacem bine la grătar, adăugăm cele mai zemoase roșii, cei mai buni morcovi, ceapa și usturoiul cele mai pline de gust, toate crescute în grădini în aer liber și stropite cu apă de izvor. Adăugăm Unisol, ulei de primă presă și la sfârșit presărăm ardei iute cât să te piște la limbă și să vrei să-ți mai pui o felie. Poftă bună!

INGREDIENTE: ardei capia copți pe grătar, vinete coapte pe grătar 30%, roșii tocate, morcovi, Unisol ulei de floarea soarelui de primă presă 14,3%, ceapă, ardei iute 0,5%, usturoi, sare, condimente.

Fără E-uri, fără adaos de zaharuri.
Conține zaharuri prezente în mod natural. Produs sterilizat.

Zacuscă cu ciuperci și UNISOL ULEI DE PRIMă PRESă (260g)

De la cei mai pricepuți grădinari luăm roșii, morcovi, ceapă și usturoi, toate atent crescute în grădini în aer liber și udate cu apă de izvor. Coacem pe grătar vinete și ardei capia. Completăm cu felii de ciuperci, atât cât să se simtă gustul lor delicat, adăugăm Unisol ulei de primă presă și presărăm condimente pentru a obține gustul de zacuscă “făcută în casă” de care ți-era dor. Poftă bună!

INGREDIENTE: ardei capia copți pe grătar, vinete coapte pe grătar 25,8%, roșii tocate, ciuperci 20%, morcovi, Unisol ulei de floarea soarelui de primă presă 15%, ceapă, usturoi, sare, condimente.

Fără E-uri, fără adaos de zaharuri.
Conține zaharuri prezente în mod natural. Produs sterilizat.