În viață e bine să lași o picătură de la tine, în mâncare mai bine pui o picătură de Unisol.

Salată de icre

250 ml ulei Unisol de primă presă

50 g icre crap

2 felii de pâine înmuiate în lapte

Sare

1/2 ceapă

Zeama de la 1/2 lămâie

2 linguri de apă minerală

Mod de preparare

Într-un bol, se bat icrele cu mixerul cca 5 minute până se albesc, apoi se toarnă treptat uleiul Unisol putin câte putin, mixându-se în continuu. Aproape de final se adaugă puțină zeamă de lămâie, se mai mixează 1 min, iar în cazul în care consistența este prea tare (bățoasă) se pot adăuga opțional 1-2 linguri de apă minerală și pâinea înmuiată în lapte. La final se adaugă ceapa tocată mărunt.

Timp de preparare: 20 de minute
Dificultate: ușor