În viață e bine să lași o picătură de la tine, în mâncare mai bine pui o picătură de Unisol.

Roșii umplute cu orez și ciuperci

50 ml ulei Unisol cu ierburi aromatice – Roșii, usturoi și busuioc

4-5 roșii mari cu codiță

200 gr orez basmați

1 morcov

1 ardei

1 ceapă

2-3 buc cățel de usturoi

200 gr ciuperci

Pătrunjel și cimbru proaspăt

Sare și piper

Mod de preparare

Se taie partea superioară a roșiilor sub formă de capac, apoi se scoate pulpa din fiecare roșie, astfel încât să formeze un mic bol. Pulpa roșiilor se va folosi ulterior la compoziție, așa că trebuie păstrată într-un vas.
Se trage la tigaie în ulei Unisol cu ierburi aromatice – Roșii, usturoi și busuioc, ceapa, morcovul dat prin răzătoare ardeiul tocat mărunt, peste care se adaugă orezul fiert în prealabil, usturoil mărunțit și pulpa de roșii tocată. Se asezonează cu sare, piper și usturoi pisat.
Se vor umple roșiile cu umplutura rezultată, iar deasupra se așază capacelele de roșii. Roșiile umplute se vor așeza într-o tavă de cuptor, se asezonează cu Unisol cu ierburi aromatice – Roșii, usturoi și busuioc, se mai adaugă o crenguță de cimbru proaspăt și se bagă la cuptorul încins la 200 de grade timp de 15 min. Se servește cu pătrunjel tocat proaspăt.