În viață e bine să lași o picătură de la tine, în mâncare mai bine pui o picătură de Unisol.

Prăjitură cu fructe

12 linguri ulei Unisol de primă presă

12 linguri zahăr

12 linguri lapte

12 linguri făină

3 ouă

1 plic praf de copt

1 lingură esență de vanilie

300 g fructe

Mod de preparare

Într-un bol, se bat ouăle cu cele 12 linguri de zahăr și esența de vanilie. Când ouăle se fac spumă și își dublează volumul, se amestecă treptat împreună cu uleiul și laptele. La final se adaugă făina și praful de copt și se omogenizează bine.

Compoziția se toarnă într-o tavă cu hârtie de copt unsă cu unt.
Separat, se taie fructele preferate, care se dau în prealabil prin făină și se adaugă ulterior pe tavă, peste compoziția turnată anterior.

Se lasă la copt 30 de minute în cuptorul bine încins, la temperatura de 180 grade.
După ce prăjitura s-a copt, se scoate tava din cuptor, se lasă să se răcească și ulterior se poate tăia, după preferință.