În viață e bine să lași o picătură de la tine, în mâncare mai bine pui o picătură de Unisol.

Piept de pui pe grătar cu dovlecel

Ulei Unisol cu ierburi aromatice ardei iute, busuioc și roșii

4 felii subțiri de piept de pui

2 buc. zucchini

Susan, sare, piper

Mod de preparare

Feliile de piept de pui se condimentează cu sare și piper și se gătesc pe grătar, tava grill sau grill electric.

Dovleceii se taie felii pe lungime, se presară cu sare și se lasă câteva minute la scurs să elimine excesul de apă. Se șterg apoi cu un șervet de hârtie și se coc în tigaia grill.

Pieptul de pui și zucchini astfel gătite se așază în farfuria de servit, se presară cu semințe de susan coapte ușor într-o tigaie și se asezonează întreg preparatul cu Ulei Unisol cu ierburi aromatice – ardei iute, busuioc și roșii.