În viață e bine să lași o picătură de la tine, în mâncare mai bine pui o picătură de Unisol.

Negresă cu alune

180 g ciocolata neagra

2 lingurite de cacao

2 linguri de zahar

3 linguri de faina alba

1/2 plic praf de copt

2 oua mari

2 linguri de ulei Unisol

2 linguri alune sau miez de nuca zdrobit

Mod de preparare

Amesteca bine cu un mixer ouale si zaharul, pana se obtine o crema usor spumoasa.

Adauga apoi Unisol  amesteca bine si adauga cele doua lingurite de cacao,  cele trei linguri de faină, plus praful de copt. Alunele se pun la urma, o parte direct in compozitie, alta parte doar la suprafata, pentru decor. Foloseste alune proaspete, pentru un plus de naturalete.

Toarna compozitia fie in patru forme mici, fie intr-una mai mare (formele unse cu Unisol).

Coacerea se face la 160 de grade Celsius timp de 20 de minute. Cuptorul trebuie sa fie incins inainte.

Poftă Bună!