În viață e bine să lași o picătură de la tine, în mâncare mai bine pui o picătură de Unisol.

Mușchiuleț de porc cu ceapă caramelizată

Ulei Unisol de primă presă ierburi aromatice ardei iute, busuioc și roșii

1 mușchiuleț de porc

2 buc ceapă roșie

usturoi

1 lingură zahăr brun

sare

piper

coriandru

Mod de preparare

Se condimentează cu sare și piper mușchiul de porc, se așază în tavă de copt, peste el se presară usturoiul tocat, ceapa se taie julienne și se așază peste carne în tavă. Se presară zahărul peste ceapă, apoi se asezonează cu ulei Unisol ierburi aromatice ardei iute, busuioc si rosii, iar la sfârșit se adaugă 150 ml de apă.
Se lasă la cuptor 40-50 de minute, la 200 grade.
Mușchiulețul de porc cu ceapă caramelizată este cel mai delicios partener al ideilor tale de garnituri care mai de care. E ușor de făcut și ușor de asortat zilelor speciale, sau cinelor în famile.