În viață e bine să lași o picătură de la tine, în mâncare mai bine pui o picătură de Unisol.

Mâncare de fasole verde cu ouă

500 g fasole verde proaspătă

1 ceapă medie

2 ouă mari

30 g cașcaval ras sau telemea

Sare

Piper

Unisol, ulei de primă presă cu ierburi aromatice, rozmarin, oregano și busuioc

Mod de preparare

Se spală fasolea verde, se curăță și se pune la fiert timp de 10 minute, cât să rămână încă crocantă și după fierbere. Se taie în bucățele de 3-4 cm.
Se pune Unisol, ulei de prima presă cu ierburi aromatice, rozmarin, oregano și busuioc într-o tigaie și se sotează ceapa tăiată mărunt timp de 1 minut. Se adaugă bucățelele de fasole verde și se amestecă.

Se ia un bol, se sparg ouăle și bat pâna la omogenizare (circa 1 minut), apoi se adaugă cașcavalul/telemeaua și puțină sare. Se toarnă amestecul în tigaia cu fasole verde și se amestecă repede, timp de 1 minut la foc moderat.

Se servește cu felii de pâine prăjită.
Poftă bună!