În viață e bine să lași o picătură de la tine, în mâncare mai bine pui o picătură de Unisol.

Garnitură de cartofi dulci cu fasole roșie și porumb

Ulei Unisol de primă presă cu ierburi aromatice – Ardei iute, busuioc, roșii

4 cartofi dulci

1 conservă fasole roșie

1 conservă mare porumb

Frunze de rucola

Sare, piper, zahăr brun

1 cățel usturoi

Mod de preparare

Cartofii dulci se curață de coajă, se taie cubulețe și se pun pe hârtie de copt, într-o tavă pentru cuptor. Se condimentează cu sare, piper și o linguriță de zahăr brun. Se adaugă un cățel de usturoi zdrobit, se stropește totul cu Ulei Unisol cu ierburi aromatice – ardei iute, busuioc, roșii și se lasă la cuptor timp de 20 min. sau până când cartofii se pătrund ușor cu o furculiță.

Astfel gătiți, cartofii se așază într-un bol, se adaugă conservele de fasole și porumb, scurse bine de lichid, frunzele de rucola, se condimentează cu sare, piper și se asezoneaza cu Ulei Unisol cu ierburi aromatice – ardei iute, busuioc, rosii.

Se amestecă totul pentru a se pătrunde de gust. Preparatul se poate folosi ca garnitură delicioasă pentru carnea de pui, porc sau vită.