În viață e bine să lași o picătură de la tine, în mâncare mai bine pui o picătură de Unisol.

Fasole frecată cu garnitură de legume sote picante

50 ml ulei Unisol cu ierburi aromatice – Ardei iute, busuioc și roșii

2 cutii de fasole fiartă de câte 400 gr fiecare

1 dovlecel zucchini

1 vânătă mică

1 ceapă roșie

1 ardei gras roșu

1 ardei iute

1 morcovi

1 cățel de usturoi

sare, piper

Mod de preparare

Fasolea fiartă se așază într-un bol înalt și se condimentează cu sare și piper, apoi se adaugă un cățel de usturoi întreg și 3-4 linguri de ulei Unisol cu ierburi aromatice – Ardei iute, busuioc și roșii. Cu un mixer vertical sau blender, se pasează compoziția până devine o pastă. Separat, într-o tigaie, se pun 2-3 linguri de ulei Unisol cu ierburi aromatice – Ardei iute, busuioc și roșii și se încinge bine.
Se pun legumele tăiate în cuburi mari: ceapa și morcovul, apoi, după câteva minute, se adaugă ardeiul gras și ardeiul iute, iar la final se adaugă vânața și zucchini. Se condimentează cu sare și piper. Legumele se gătesc mediu pentru a se păstra culoarea. Fasolea frecată se așază într-un bol, se asezonează cu uleiul Unisol cu ierburi aromatice – Ardei iute, busuioc și roșii și se servește lângă garnitura de legume.