În viață e bine să lași o picătură de la tine, în mâncare mai bine pui o picătură de Unisol.

Dovleac umplut

Ulei Unisol de primă presă

1 dovleac

1 conservă mică de fasole

200 gr de carne tocată amestec

1 ceapă mică

1 morcov

2 linguri de bulion

Sare, piper

1 cățel de usturoi

Mod de preparare

Într-o tigaie, se toarnă ulei Unisol de primă presă, se călesc ceapă și morcovul tocate mărunt, usturoiul pisat , carnea tocată. Se adaugă condimentele și fasolea, apoi se lasă la foc mic, să se pătrundă compoziția. După ce a fiert carnea, se adaugă și cele 2 linguri de bulion. Dovleacul se taie în 2, se curață interiorul și se umple cu compoziția de carne și legume. Se stropesc cu ulei Unisol de primă presă, se așază în tavă și se bagă la cuptor, 180 de grade, 30-40 de minute, până se înmoaie dovleacul. Se servește cald, asezonat cu verdeață tocată.