În viață e bine să lași o picătură de la tine, în mâncare mai bine pui o picătură de Unisol.

Cozonac cu Stafide

500 g de faina alba, cernuta

5 g de drojdie uscata, pusa la inmuiat intr-o lingura de lapte

200 ml de lapte

50 ml de ulei Unisol

150 g de zahar

20 g de stafide

coaja unei lamai

3 oua mari

1 ou batut

Mod de preparare

Incalzeste putin laptele si framanta aluatul din faina, drojdie, lapte, zahar, coaja rasa a lamaii si un pic de sare.

In loc de unt, opteaza pentru Unisol: vei reduce cantitatea de grasime din reteta pe de o parte si te vei bucura de gustul uleiului de prima presa pe de alta parte.

Atunci cand incepe sa se rupa in fasii, lasa-l o ora la dospit intr-un loc cald. Intinde apoi o foaie groasa de un centimetru si presara stafidele.

Ruleaza cozonacul, puse-l in tava, unge-l cu ou batut si lasa-l sa mai creasca o jumatate de ceas.

Coace-l o ora la 160 de grade Celsius in cuptorul preincalzit.

Poftă Bună!