În viață e bine să lași o picătură de la tine, în mâncare mai bine pui o picătură de Unisol.

Costițe de porc picante

1 kg coaste proaspete de porc

Unisol, ulei cu ierburi aromatice cu ardei iute, busuioc și roșii

1 căpățână de usturoi

2 cepe

5 linguri de miere de albine

6 linguri sos de soia

sare, piper

200 ml apă

Mod de preparare

Se presară sare și piper peste coastele de porc, apoi se trag la tigaie până se rumenesc. Se pun coastele rumenite într-o tavă încăpătoare, apoi se stropesc din belșug cu Unisol, ulei cu ierburi aromatice, cu ardei iute, busuioc și roșii. Se adaugă miere, sosul de soia, ceapa și usturoiul tocat mărunt și se toarnă 200 ml apă în partea laterală a tăvii. Se bagă tava în cuptorul preîncălzit la 190 grade C și se lasă aproximativ 40 de minute, apoi se întorc pe cealaltă parte și se mai lasă 40 de minute.
Se scot din tavă și se servesc pe farfurie.
Poftă bună!