În viață e bine să lași o picătură de la tine, în mâncare mai bine pui o picătură de Unisol.

Ciuperci umplute cu șuncă, ou și cașcaval

Ulei Unisol cu ierburi aromatice - rozmarin, oregano, busuioc

4/6 ciuperci champignon mari

150g șuncă sau bacon

1 ou fiert tare

100g cașcaval dat pe răzătoare

Sare, piper

Verdeață proaspătă

Mod de preparare

Ciupercile se curăță, se așază fără codițe într-o tavă de cuptor cu pălărioarele în sus. Se condimentează cu sare și piper și se umplu cu șuncă/bacon și oul tăiate cubulețe mici. Se stropește totul cu Ulei Unisol cu ierburi aromatice – rozmarin, oregano, busuioc și se lasă tavă în cuptor la 180°C timp de cca. 20′.
Înainte de a scoate preparatul din cuptor, se presară pe fiecare ciupercă cașcaval ras și se lasă încă 5 minute până ce cașcavalul se înmoaie.
Preparatul se servește cald, presărat cu verdeață proaspătă.