În viață e bine să lași o picătură de la tine, în mâncare mai bine pui o picătură de Unisol.

Ciorbă de văcuță

50 ml ulei Unisol de primă presă

300-400 g carne de vită

2 cepe

2 morcovi

1/2 țelină

1 păstârnac

100 g mazăre

2 linguri bulion

Borș

Verdeață

Sare și piper

Smântână pentru servit

Mod de preparare

Carnea se taie cuburi și se pune la fiert aprox 2 ore.
Separat, se călesc în ulei Unisol ceapa și restul legumelor tăiate cubulețe. Se adaugă legumele peste carne, se acoperă cu apă și se lasă la fiert.
Când legumele sunt aproape fierte, se adaugă și mazărea, borșul și bulionul, se condimentează cu sare și piper și se mai lasă 10 minute să fiarbă.
La final, se adaugă verdeața tocată mărunt.
Se servește ciorbă cu smântână și ardei iute.

Timp de preparare: 3 ore
Dificultate: medie