În viață e bine să lași o picătură de la tine, în mâncare mai bine pui o picătură de Unisol.

Gătești fără compromisuri

Pentru că pui dragoste și tot ce-i mai bun în mâncare, ți-am pregătit mai jos o selecție de rețete speciale pentru mese delicioase în familie.

Rețete Naturale

Dintr-un kilogram de fasole uscata poti obtine putin peste doua kilograme de fasole fiarta. Lasa fasolea, aleasa si spalata, intr-un vas cu apa rece, peste noapte. Pune-o apoi la fiert impreuna cu cateva boabe de piper, putina sare, o foaie de dafin si trei-patru ramurele de cimbru. Pune o rosie si vei gasi mai putina […]

vezi reteta

Știi că ghebele sunt delicioase, dar rețeta asta le face să strălucească!

vezi reteta

O rețetă perfectă pentru vegetarieni sau cei care țin post. Combinația de vinete cu usturoi și ardei iute dă o savoare pe care n-o vei uita prea curând.

vezi reteta

Încearcă această rețetă fină, pentru o cină de zile mari. Te va surprinde crusta crocantă a fripturii, în contrast cu finețea piureului.

vezi reteta

Iată ca și rețetă care se prepară atât de ușor poate fi spectaculoasă, cât și sănătoasă.

vezi reteta

Un preparat demn de mesele boierești, sarmalele cu arpacaș și prune uscate sunt o rețetă pe care trebuie să o încerci măcar o dată!

vezi reteta

Cine s-ar fi gândit că poți face ceva atât de bun din mere?

vezi reteta

Pare greu de crezut că poți oferi un desert pentru opt persoane cu atât de puține ingrediente!

vezi reteta

O rețetă de cozonac ceva mai light, dar la fel de delicios. Iată cât de ușor se face!

vezi reteta

O negresă delicioasă, pentru zile de răsfăț în familie.  E o rețetă mai ușoara, dar la fel de gustoasă!

vezi reteta

Descoperă o rețetă simplă de ghiveci delicios și savuros.

vezi reteta

O rețetă clasică, dar făcută ca la carte – cu care nu vei da greș niciodată!

vezi reteta

O plăcintă tradițională, atât de bună! Neapărat să nu uiți de verdețuri, ca să te bucuri de toată aroma.

vezi reteta

Un preparat savuros, care te încălzește garantat și te face să te gândești imediat la mesele din copilărie.

vezi reteta
Alte rețete

Poți prepara această rețetă folosind diferite tipuri de ciuperci (ex: champignon, ghebe, bureți) sau un mix de soiuri. Toacă ceapa mărunt și pune-o la călit în uleiul Unisol. După ce devine transparentă, adaugă sucul de roșii, ciupercile tăiate feliuțe subtiri si apa. Acoperă tigaia cu un capac și lasă totul la foc mic, până scade. […]

vezi reteta

Taie bucăți pulpele de pui și prăjește-le în 25 ml ulei Unisol. Separat, călește ceapa și morcovii în restul de ulei Unisol. Adaugă peste legume smântâna amestecată cu puțină apă. Pune pulpele și completează cu apă cât să le acopere. Cand sunt aproape gata, amestecă făina cu puțină apă și toarn-o peste, pentru a da […]

vezi reteta

Spală ciupercile, scoate-le codițele și așează-le într-o tavă de copt. Toacă mărunt codițele, amestecă-le cu roșiile tocate, parmezanul, usturoiul strivit, pesmetul și condimentele. Umple pălărioarele ciupercilor din tavă cu amestecul de mai sus. Stropește-le cu puțin ulei Unisol, apoi pune-le la cuptor 15 – 20 minute, la 200°C. După ce s-au rumenit, presară pătrunjel tocat […]

vezi reteta

Amestecă mierea, oțetul, sosul de soia, uleiul Unisol, zeama de portocale, salvia, sarea și piperul, pentru a crea o marinadă. Masează rața cu marinada, apoi las-o peste noapte la frigider. Pune rața într-un vas termorezistent si las-o la cuptor, împreună cu sosul în care a stat la marinat, aproximativ o ora si jumătate, până se creează […]

vezi reteta

Cartofi crocanți și delicioși, care se fac una-două!

vezi reteta