În viață e bine să lași o picătură de la tine, în mâncare mai bine pui o picătură de Unisol.

Prima carte creată de comunitatea de Facebook Unisol

Moștenirea unui popor nu înseamnă doar tradiții, legende sau monumente istorice și arhitecturale, ci și tezaurul culinar format din rețetele care se pregătesc an de an în gospodăriile românești, fără să se știe precis de unde vin sau când au fost inventate.

Așa că ne-am bucurat mult că fanii din comunitatea de Facebook Unisol au răspuns cu entuziasm provocării noastre de a ne trimite rețete tradiționale de Crăciun din familiile lor.

Suntem mândri și onorați că am adunat peste 100 de rețete și mai vechi, și mai noi pentru masa de Crăciun, unele sunt atașate unor povești minunate de familie, altele sunt adaptate cu creativitate la gusturile contemporane ale fiecarei gospodine.Toate însă sunt parte importantă din moștenirea noastră culinară și nu trebuie să le lăsăm uitate în negura timpului.

Mulțumim familiei Unisol din comunitatea noastră de Facebook, care ne-a împărtășit rețete, sfaturi, istorii vechi sau secrete de familie și vă invităm să duceți și voi mai departe alături de ei, rețetele valoroase românești moștenite din strămoși.

Lectură plăcută și poftă bună!

Carte UNISOL- aperitive

Carte UNISOL- ciorbe

Carte UNISOL – Fel Principal

Carte UNISOL – Sarmale si Carnati

Carte UNISOL – Cozonaci + Placinte

Carte UNISOL – Alte deserturi