În viață e bine să lași o picătură de la tine, în mâncare mai bine pui o picătură de Unisol.

UNISOL
ulei obtinut din seminte de floarea soarelui bine coapte, bine alese, dar mai ales, bine presate, o singura data

Bine ai venit in Unisolesti

  • Exista undeva, in mijlocul unui lan de floarea soarelui, un loc unic!
    Iar oamenii de aici sunt si ei unici, pentru ca fiecare are rolul sau bine stabilit si tehnica sa speciala de face lucrurile…numai din prima.

  • Gondolierul
    Rolul lui de este de a aduce palariile cu seminte bine coapte din lanul de floarea soarelui, iar tehnica lui unica consta in folosirea unei prajini lungi cu care isi ia avant…din prima!

  • Barbatul care ‘ntoarce fanul
    Rolul lui este de a face capitele de fan din Unisolesti, iar tehnica lui unica este de a lua tot fanul in furca dintr-o data si de a-l aseza in capita…din prima!

  • Olarita
    Rolul ei este de crea vasele din lut pentru toti oamenii din Unisolesti, iar tehnica sa unica este de a invarti cu piciorul roata olarului o singura data, de a pune lutul si de face vasul dorit…din prima!

  • Viticultorul
    Rolul lui este de a face mustul proaspat pentru oamenii din Unisolesti, iar tehnica lui este de a apuca chiorchinele cu o singura mana si de a strange cu putere boabele, pentru a obtine sucul de struguri…din prima!

  • Ucenicele
    Sunt fetele tinere din Unisolesti. Rolul lor este de a scutura semintele bine coapte din palariile de floarea soarelui, iar tehnica unica folosita este de a lovi palaria intr-un punct anume folosind o paleta din lemn, pentru ca seminele sa sara…din prima!

  • Priceputul
    Este barbatul cu cea mai mare experienta. Rolul lui este de a presa o singura data e semintele, iar tehnica lui unica este de a potrivi presa in asa fel incat cu o miscare sigura si puternica sa preseze semintele bine coapte…din prima!

De ce iese mancarea mai gustoasa cu Unisol?

  • 1.E natural sa le placa tuturor mancarea gatita de tine, cand simt gustul ingredientelor naturale.

  • 2.E natural sa-ti mai ceara inca o portie, cand gustul mancarii tale pastreaza savoarea naturii.

  • 3. E natural sa-ti spuna “Sarumana pentru masa, a fost buna si gustoasa”, cand esti atenta ce ingrediente folosesti.

  • 4. E natural ca toata familia sa se stranga la masa la tine, cand stiu ca gatesti cat mai natural.

Unisol.

  • Toata vara, palariile de floarea soarelui s-au rotit dupa soare pentru ca fiecare samanta sa fie bine coapta!

  • Semintele de floarea soarelui bine coapte sunt bine scuturate din prima cu o miscare sigura si eficienta!

  • Cele mai aurii seminte de floarea soarelui sunt bine alese si bine asezate, toate la un loc.

  • Doar semintele bine coapte, bine scuturate si bine alese ajung sa fie presate o singura data

  • Uleiul obtinut dupa o singura presare face mancarea atat de gustoasa pentru ca fiecare etapa a procesului a fost bine pusa la punct pentru a pastra savoarea naturala a ingredientelor.

Alege Unisol

  • Unisol ulei de primă presă

  • Unisol ulei de primă presă cu ierburi aromatice